Nuffnang Gadget

April 8, 2014

Perpustakaan Mini Di Rumah...

Pagi ni entry santai-santai jap sebab baru start keje...
semalam cuti, penat kenduri sepupu kawin hari Ahad haritu...
jadi orang penanggah u allsss...

ok, Alycia selalu berangan nak ada perpustakaan mini kat rumah...
koleksi buku dan majalah Alycia, en Ajip dan Adam Zikry...
sekarang ni kat rumah semua pun berterabur sebab takde ruang khas nak simpan...
tadi sempat google jap antara design perpustakaan mini ni kat Internet...
jom cuci mata jap ;)

-- ni cantik jugak... boleh jadi ruang tamu dan perpustakaan sekali gus --

-- Alycia suka design camni.. simple but nice --


-- ni pun simple & menarik... kena siapkan tangga ni nak panjat-panjat carik buku hehe --

-- yang ni kalau dekat rumah ruang tamu besar boleh jadikan satu ruang membaca, idea yg menarik --

korang ada perpustakaan mini tak kat rumah...
jom kongsikan idea dan pendapat ;)
"tetiba macam nak pergi Ikea tengok almari buku... adoii ..."

14 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

great piece of sharing kak, farah pun tengah terfikir2 nak buat satu bilik khas untuk mini library di rumah...

syawalsimpsons said...

samala ngan sue, kat umah penuh ngan novel ngan buku pa ma...lagi buku2 syawal..mmmm...nak carik jugak la

msredcheesecake said...

akk pon suka yg no 2 tu

Rizal Slaughterheart said...

Kalau saya, sure dah penuhkan rak-rak tu dgn action figures.

nurfadilah suardi said...

suka design yag kedua.cantik dan menarik

Nad MamaZN said...

no2 tu nampak tenang n santai n tak serabut :)

Azura Aziz said...

@Farah Waheda Wahid farah nnt dah siap mini library share gmbr yer ;)

Azura Aziz said...

@syawalsimpsons jom carik sama2 ;)

Azura Aziz said...

@msredcheesecakekaler no 2 tu sweet ;)

Azura Aziz said...

@Rizal Slaughterhearthehe.. takpe janji setiap collection ada kenangan ;)

Azura Aziz said...

@nurfadilah suardikaler sweeet kan ;)

Azura Aziz said...

@Nad MamaZNyup, ramai yg pilih no. 2.. good idea ;)

mekchu said...

aku suka yg 1st.. kalo agak2 semak malas kemas, tarik langsir aje

Azhafizah Md Nor said...

sukalah tengok deisgn yang bawah sekali tu :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com