Nuffnang Gadget

April 14, 2014

Ranking Alexa Blog Alycia 14 April 2014...

Assalammualaikum kawan-kawan...
jumpa lagi di hari Isnin...
eh, ada yang masih lemau-lemau ker di hari Isnin ni...
kalau boleh takmolah kan...
dah nak petang dah ni pun hehe...

Harini Alycia happy sangat sebab pagi ni buka-buka blog then check status terkini Alexa...
Alhamdulilah, sangat-sangat terkejut...
Sebabnya...
;
;
;
-- Status Alexa blog Alycia 14 April 2014 --

Status pada 1 April 2014 :
Global Rank : 1,466,392
Rank in Malaysia : 10, 127

Nampak peningkatan pada Global Rank dan Rank in Malaysia...

Alycia memang target next month untuk berada di bawah 1 juta untuk Global Rank dan Rank in Malaysia boleh capai at least 5,000 ++ ...

korang pun bole check rank blog korang...
caranya klik kat SINI dan masukkan url blog korang dan tekan go ;)
"Wish me luck untuk capai target next month..."

6 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

teruskan usaha kak..chaiyuk²

Sally Yatiey said...

Ada peningkatan.. tahniah ;D

Normi Nieza said...

dah makin trn dah..tahniah..:)

Mia Liana said...

ok lah tu beb.... kayuh laju skit lepas ni... all the best..

SHIKIN PB 1st CHOICE said...

Hebat...!!!!

SHIKIN PB 1st CHOICE said...

Hebat!!! Luv u

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com