Nuffnang Gadget

April 25, 2014

Ranking Alexa Blog Alycia 25 April 2014...

Salam JUmaat kawan-kawan...

Harini Alycia happy sangat sebab pagi ni buka-buka blog then check status terkini Alexa...
Alhamdulilah, sangat-sangat terkejut...
Sebabnya...
;
;
;
-- Status Alexa blog Alycia 25 April 2014 --

Status pada 1 April 2014 :
Global Rank : 1,466,392
Rank in Malaysia : 10, 127

Status pada 14 April 2014 :
Global Rank : 1,333,099
Rank in Malaysia : 8,261

Alhamdulilah, peningkatan yang sangat ketara pada Global Rank dan Rank in Malaysia...

Tercapai impian Alycia nak  berada di bawah 1 juta untuk Global Rank 
dan Rank in Malaysia boleh capai at least 5,000 ++ ...

Ini semua berkat sokongan kawan-kawan...
memang bukan mudah untuk Alycia melonjak sejauh ni...
usaha yang berterusan untuk pastikan Blog Alycia sentiasa update dan berinformasi...
Walaupun blog ni hanya sekadar parenting dan lifestyle blog ajer kan hehe...

Insya Allah, Alycia dah boleh target untuk bulan Mei nanti...
sekurang-kurangnya Alycia nak berada di berada di bawah 500,000 untuk Global Rank 
dan Rank in Malaysia di bawah ranking 1,000 ...

korang pun bole check rank blog korang...
caranya klik kat SINI dan masukkan url blog korang dan tekan go ;)

8 yang komen:

Adlin Mohamad said...

tuk apa ni erkkk
org malas nk berblog try td 19,926,048 je hahaha

Nad MamaZN said...

alycia, nak tanya...
alycia ada share link entry kat fb page khas utk blogger tu kan..
bleh tak nak tau, ada beza tak uv visitors yg dtg blog? mmg ramai yg terjah blog ke?

Fatin Najwa said...

tahniah sis :D hehe

http://theilusi.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html

Azhafizah Md Nor said...

tahniah kak..strive for the best! chaiyuk²

Zamani Abe said...

semakin meningkat! tahniahh

Normi Nieza said...

sudah semakin meningkat..tahniah..:)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum..

tahiah ranking alexa semakin bertambah baik.. moga terus sukses selalu dalam berblog..

mselim3

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh taniah. semakin bagus ranking skrg. heee keep it up kak. singgah menabung digi sini~~~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com