Nuffnang Gadget

April 22, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com ...


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

-- Nak jugak letak gambar hehe... Mialiana ni sebenarnya member opis jugak, tapi Alycia di Kementerian dan Mialiana di Agensi...  i always support u dear --


tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

23 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

oh mentor farah ni member office kak alycia jugak rupanya...hi hi hi, what a small world... selamat bersegmen kak alycia...

Zamani Abe said...

balas kunjungan kat sini :)

Akif Imtiyaz said...

Salam ...
BW dari segmen yg sama ..
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

kemey said...

dari segmen yg same =)

Syuhada Baharudin said...

datang blogwalking dari segmen yang sama.

semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/04/22/segmen-12-jam-bloglist-8-mialiana-com/

nurul nadia adnan said...

dtg blogwalking dari segmen yg sama..follow awak ;)

http://nadiaadnan90.blogspot.com/

Sally Yatiey said...

Singgah sini ;)

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... ziarah disini datang daripada segmen yang sama.

http://mselim3.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

julia jamaludin said...

terbang singgah kat sini sambil gelak2 :D

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen kak

Fatin Najwa said...

dropped here =) goodluck :)

Cikgu Norazimah said...

Singgah dari segmen yang sama ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

Mrs.Zaheer_Hajrah said...

comelnye blog...dtg berkunjung n follow...follow umi balik ye..
http://umihajrah.blogspot.com/

Asha Lya said...

Salam singgah cne & follow dari segmen yang sama kalau sudi jom singgah ke blog lya http://blogashalya.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

Intan Saffyna said...

hi,singgah dari segmen mia liana terus follow awak :)

Syiera Firdaus said...

Blogwalking ^^

Jemput join :) Lagi 6 hari nak tamat.

Hadiah menarik spt BAP cap, herbalife, shawl sugarscarf, bawal rose,naked 2 eye shadow dan byk lagi.

http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

Sha Purple said...

Salam...
Singgah sabtu dengan senyuman, done follow awak..jom singgah blog saya jom..

http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

Nurul Farahizzati Zakaria said...

singgah dari blog mialiana Ice Princess

Syeeda said...

singgah dari segmen yang sama =)

Mia Liana said...

Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com

Good luck ya!

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. boleh follow ayu sekali ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

Dzureen Darwis said...

Saya singgah dari segmen yang sama :)

siti alfakhishah aman said...

singgah dari segmen yang sama :0

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com