Nuffnang Gadget

April 14, 2014

Tepung Goreng Serbaguna...

Pagi tadi Alycia ada meeting dengan usahawan-usahawan Industri Asas Tani di ofis Alycia...
dan Alhamdulilah rezeki jugak sebab dalam pada meeting tu dapat Tepung Goreng Serbaguna dari salah seorang saudara usahawan...
bagi promote dan rasa...


Tepung Goreng Serbaguna jenama Thaqif...

Harga pun okeh...
packaging pun lawa...
Alycia tanya nak beli kat mana??
sebab tepung ni dikilangkan di Penang...
saudara tu cakap takpe, rasa dulu...
then nanti mana tau Alycia boleh jadi agen di Lembah Klang pulak hehe...

tadi tengah hari sempat pergi pasar beli sotong dan peria...
cadangnya nak buat sotong goreng tepung sebab Adam suka...
lepas tu nak buat peria goreng tepung ala-ala kedai mamak tu...
nanti Alycia masak dulu, pastu baru komen sedap ke tak yer ;)

5 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

bagus ada tepung serbaguna ni..mudah kerja memasak.

RDZ Z said...

Kalau ok memang bagus sangatkan..senang..

Delimasari said...

boleh juga nk mencuba

Mia Liana said...

wahhh.. apalagi kau... goreng je lah lepas ni... heheheh nanti update kat blog tau! cik kiah nak tengok... hehehe

Fydaz Lyan said...

asssalamualaikum...semua..
kalau sesiapa nak order tepung goreng serbaguna Thaqif..kol je saya ..saya leh hantar atau pun currier...hehehe..0194075181 don
tapi biasa la kena bankin dulu, bru dapat barang..tiap tiap minggu saya buat partime process dan packing tepung ni...jamin sedap laaa..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com