Nuffnang Gadget

April 18, 2014

Today Is MY DAY...

Assalammualaikum buat sahabat...
sekejap jer kan dah hari Jumaat...
sekejap jer kan dah masuk bulan April...
sekejap jer kan dah 18 APRIL...
ehhh, 18 APRIL????

IT'S MY DAY...
Happy Birthday To Me hehe...


Sebelum orang lain wish, kena wish kat diri sendiri dulu ;)
Alhamdulilah, tahun ni berganjak 1 angka lagi...
Dah umur 35 tahun dah ahkak ni...
tapi jiwa tetap muda belia lagi muahahah...

terima kasih kepada insan tersayang dan family yang wish dari malam tadi lagi...
juga pada semua sahabat yang mengingati...
sampai pagi ni pun asyik berbunyi jer telefon...

Kita ni dah masuk peringkat 30 series ni takdelah nak celebrate sangat birthday kan...
yang penting sentiasa bersyukur kerana diberi kesempatan untuk meneruskan kehidupan,
dan yang paling penting banyak cabaran yang menanti...
cabaran mendidik anak-anak...
cabaran untuk memastikan rumah-tanggah sentiasa dilimpahi dengan kasih-sayang...
Amin...


Inilah insan yang sentiasa menjadi penguat semangat Alycia selama ni...
en Ajip dan Adam Zikry...
terima kasih sayang-sayang mama ;)

kami FAMILY 18...
Alycia : 18 April
En. Ajip : 18 Disember
Adam Zikry : 18 Februari

10 yang komen:

Nad MamaZN said...

hepi bday alycia!!!!

Azhafizah Md Nor said...

Happy Bornday Kak Alycia..Moga terus berjaya, dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, diberikan kesihatan yang baik oleh Allah SWT..enjoy your day kak :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hepi brthday! may Allah bless you;)

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday kak Alycia...may Allah bless you... moga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan dunia akhirat... birthday kak Alycia is in the same month as mysuami... he he he...he's on this coming 28th... dan kak Alycia sebaya dengan mysuami... ^_^

nurfadilah suardi said...

Hepi besday kak Alycia. Saya peminat setia blog akak tau walau kekadang silent reader. Admire sangat pada akak. Semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki Allah :-)

syawalsimpsons said...

happy bufday alycia..moga panjang umo n di murahkan rezeki..

Azura Aziz said...

Assalammualaikum... tq smua for the wish.. ishhh ish terharu ahkak ;)

Sally Yatiey said...

Happy birthday ;D

mami uyun said...

happy birthday.. angka tue tak kesah berapakan.. janji jiwa muda belia.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat hari lahir Alycia...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com