Nuffnang Gadget

May 20, 2014

Kenapa Lama Tak Update Blog...

Assalammualaikum sahabat...
Alhamdulilah harini rasa ok sikit nak update blog...
dah seminggu lebih ni mood nak mengupdate blog macam ke laut huhu...
baca blog kawan-kawan rajin, tapi nak tinggalkan komen dan update memang lah malas...
salah satu sebabnya adalah...
;
;
;
;


mood ibu mengandung...
mungkin ada yang dah tau dari FB dan Instagram...
Alhamdulilah, Alycia confirm hamil 6weeks minggu lepas...
dan inilah salah satu sebabnya blog macam bersarang sikit...

Doakan mama dan bakal baby sihat yer anty2 semua...
doakan abang Adam (nama rasminya sekarang) behave nak jadi abang yang hebat hehe...
nanti citer abang hebat tu mama buat next entry...

doakan juga mama Alycia diberi kekuatan untuk rajin update blog hehe ;)


17 yang komen:

Syeeda said...

Semoga sihat semuanya. Amin. Jus delima tu ok x mama

syawalsimpsons said...

alhamdulillah..tahniah alycia

Z@i Z@mR33 said...

Alhamdulillah...tahniah.take care ok :)

Normi Nieza said...

tahniah alycia..:)

Ann said...

alhamdulillah..thniah kak...tc ok

Adlin Mohamad said...

alhamdulillah tahniah
yaey abg adam x lama lagi ada geng

Nad MamaZN said...

alhamdulillah....tahniah lg skali..
hepi sgt! :)

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..congrats Kak! Take care :)

My Aisy said...

alhamdulillah...tahniah...jaga diri n baby...insyaAllah...owh nak share jugak dlu time pregnant mmg tak suka gan internet...sampai bersalin...hahahaha...kedua2 anak camtu...

sue zainun said...

tahniah :)

mekchu said...

mmg konpem bersarang la blog sampai lah masuk bulan ke-4 nanti...

Congrats bebeh...

^^eKaTiKaH^^ said...

jaga diri dan baby. hehe

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...alycia,

Moga alycia dan mama sihat selalu .. insaallah moga mood berblog kembali semula,...

mselim3

ietams said...

tahniah kak zura!

QasehnyaRania said...

tahniah sis:)
take care tau...
sronok abg adam x lama lagi nk dpt adik

DrCat said...

Tahniah Alycia!! Wah adam dapat adik!

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah...tahniah..Leoas nih abg Adam ada kawan dh

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com