Nuffnang Gadget

May 16, 2014

Koleksi Legocity Adam Yang Ke-3...

Alhamdulilah, dapat jugak mama tunaikan hajat Adam nak tambah koleksi Legocity dia...
Koleksi Legocity yang 1st = Lori minyak beli di Legoland...
Koleksi Legocity ke-2 = Lori pasir sempena dapat No. 1 di taska...
Ni koleksi Legocity ke- 3 = kereta polis + motor polis...

sempena Hari Ibu dan mama dapat rezeki lebih sikit, Alhamdulilah...
tapi dah janji dengan Adam dengan syarat mesti dapat No. 1 lagi exam bulan 6 nanti...

-- wajah riang gembira dengan Legocity Police dia --

balik-balik tu tak sempat tukar baju, terus nak buat lego...
makan pun sekejap jer sebab tahap excited yang melampau hehe...
akhirnya, siap jugak kereta polis + motor polis Adam...
;
;
;


Koleksi yang ke-3 ni dah dapat, dia dah komplen kat papa...
Almari lego dia dah penuh, suruh papa beli almari baru haha...
papa Adam dah garu kepala ;)


7 yang komen:

My Aisy said...

terror ar adam...sila beli almari baru ye mama adam...hehehe...

Nad MamaZN said...

hehe...pandai adam mintk kt papa :)

Mimi Azirah said...

Hehehe..Adam Adam...pandai dh demand almari ye

n O e s u h a i m i said...

seronok la Adam...wah dah byk koleksi la tu...siap mintak almari lg

Mia Liana said...

wahhh.. bestnya jadi adam...

Fai CeritaCinta said...

mesti adam happy sangat kan dapat legocity tu... minta je dgn papa almari baru, nnti papa belikan lah tu. hehehe..

Azhafizah Md Nor said...

dah ade almari ye simpan koleksi..memang kena beli yang besar la nampaknya ni..huhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com