Nuffnang Gadget

July 7, 2014

Jom Order Biskt Seroja...

~ STICKY POST ~

Assalamualaikum....
Tempahan BISKUT SEROJA kini di buka untuk Hari Raya Aidilfitri...

ok, Alycia ada menjual Biskut Seroja yang dibuat sendiri oleh makcik Alycia...
sangat sedap dan cantik bila dimasukkan ke dalam bekas...
kat dalam kelopak seroja tu butter cream perisa peanut ...
boleh jugak kalau nak order buat hantaran ...


so, bagi sesiapa yang berminat nak order bole sms/wasup Alycia ~ 019-6238010...
atau emel : deqya2000@yahoo.com...

Last order adalah pada 7/7/2014...
Order ready pada 21/7/2014 ...
dan pickup point adalah di area Bangi @ Putrajaya ...

Alycia tak berani nak pos biskut ni sebab takut hancur...

Jom tempah biskut seroja...
pasti di jamin sedap...
ni pun dah ada customer yang order tahun lepas dah start order balik untuk raya ni ;)

2 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

nampak menarik kuih ni..tak pernah tengok lagi apatah dengar.

Norazlina Shariff said...

1st time tgk...nice :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com