Nuffnang Gadget

June 23, 2014

Kembali Bersiaran...

Assalammualaikum...
Apa kabar agaknya sahabat-sahabat Alycia yer...
harini baru ada semangat nak bersiaran selepas hampir 1 bulan blog bersawang hehe...

Nak buat macam mana...
memang mood ibu mengandung macam ni kot...
bak kata sahabat blog Mekchu blog pasti bersawang sampai kandungan dah masuk 4 bulan hehe...


Hari-hari buka blog, tapi just blogwalking jer...
lagipun perasan awal pregnen ni memang rasa malas nak beronline...
kadang-kadang phone pun malas nak tengok, malas nak bukak...
tau-tau dah berlambak mesej dan wasup...
cuma orang-orang terdekat dah siap-siap bagitau kalau nak bagitau apa-apa better call daripada sms atau wasup...
silap-silap harini hantar esok baru jawab hehe...

apa-apa pun doakan Alycia kembali dapat mood berblog macam biasa...
oh, minggu ni dah 12 minggu...
dah nak masuk trimester ke-2....
cepat masa berlalu, cuma morning sickness dan loya-loya ni masih ada lagi huhu...

ok, lepas ni banyak Alycia nak share ;)

3 yang komen:

idzwa kamaruddin said...

pembawakan..hehehe..

Azhafizah Md Nor said...

biasalah tu kak..fasa permulaan pembawakan ni :) take care ye

QasehnyaRania said...

semoga dipermudahkan buat sis :)
take care sekejap je kan.. dh nak masuk 2nd trimester

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com