Nuffnang Gadget

August 4, 2014

Salam Aidilfitri Dari Blog MyAlycia...

-- Sticky post hingga 4 Ogos 2014 --

Alhamdulilah. harini dah 26 Ramadhan ...
Mungkin harini ramai yang last bekerja dan esok dan start bercuti...
Alycia esok last kerja, maklumlah kampung 'dokek' sangat hehe...

Buat semua sahabat blogger...

Alycia mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Maaf Zahir dan Batin jika ada silap dan salah...
terkasar bahasa, tersilap kata...
ampun dan maaf dipinta...
semoga Aidilfitri ini kita sambut dengan penuh kesyukuran...
dengan penuh kesederhanaan...
dan yang paling penting berhati-hati di jalan raya...
takpe lambat, asalkan kita semua dapat berkumpul bersama-sama...

Tahun ni giliran Alycia akan beraya di rumah family Alycia di Nilai, Negeri Sembilan...
 hari raya ke-2 baru balik ke kampung en Ajip di Kuala Pilah, Negeri Sembilan...
cuti selama 1 minggu...
kalau dah ada dekat-dekat tu caling-caling yer...
mana tau dapat ketemu muka di hari raya...
selama ni main sapa-sapa jer kan kat blog hehe...

Salam Aidilfitri dari kami ;)

Terima lah kad yang recycle dari tahun lepas ni, tak sompek ahkak nak create kad raya...
Tahun depan kot Insya Allah ada kad raya baru sebab dah tambah ahli keluarga baru hehe...




11 yang komen:

sYiRa LoKMaN said...

salam aidilfitri :)
nice :) jalan jalan ramadhan hari ini..hehe

Azhafizah Md Nor said...

selamat hari raya kak..maaf kalau ade salah dan silap..fiza beraya kat pilah dulu,raya kedua balik segamat..

syawalsimpsons said...

salam aidilfitri alycia...nak datang raya umah la nanti..kikikikki

idzwa kamaruddin said...

selamat hari raya :)

Ann Ishak said...

selamat hari raya alycia
maaf zahir dan batin

Nad MamaZN said...

selamat hari raya alycia
maaf zahir batin ;)
in shaa Allah thn dpn dah ber4 plak kan? hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

Selamat hari raya kak ^_^

adianiez AIDA said...

salam aidilfitri dr aida juga :-)

DrCat said...

Salam aidilfitri alycia..maaf zahir dan batin

mekchu said...

a ahh thn depan kena buat baru :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir & Batin
Salam #kosongkosong

datang la beraya kat melang. aku ada kat sana dari ptg raya smpai raya 4 ke 5 cam tu

QasehnyaRania said...

selamat hari raya
maaf zahir batin :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com