Nuffnang Gadget

August 25, 2014

Makan Malam Di Teh Tarik Place Putrajaya...

sebelum ni pernah jugak tengok dan terbaca pasal Teh Tarik Place yang baru dibuka di Putrajaya ni...
ada yang bagi komen positif, ada yang bagi komen negatif...
biasalah kan...

so, ni masa baru balik dari cuti hari raya haritu...
nak masak malas...
nak makan kat mana tak tau...
last-last bagi cadangan kat en Ajip jom kita tengok Teh Tarik Place yang orang duk citer tu...
nasib baik buka... so makan malam di sini ajer...

-- kalau nak releks sambil menikmati panorama malam yang indah di Putrajaya, this is the place ... view cantik sangat --

menu yang kami pilih malam tu...

-- Adam nak kueytiow goreng... suka Adam sebab dapat udang besar --

-- Alycia pilih nasi goreng seafood --

dan en Ajip makan roti john dan teh tarik... cadang nak makan roti canai tapi dah habis...

so far okeylah kan nak ubah selera sambil bersantai-santai tepi tasik...

always support produk tempatan kita ;)


Teh Tarik Place
Ayer@8
C1-G-2, Ayer@8
Jalan P8G, Presint 8
62250 Putrajaya.
http://www.tehtarikplace.my/

6 yang komen:

Nad MamaZN said...

tmpt menarik

::NureeN:: said...

pagi2 tgk mknan mmg terlio abesss la.. lapar nih

syawalsimpsons said...

sue dah penah sampai sini, tapi tak penah makan sini lagi

Hafiz Hafizol said...

kat mana ntah nie kak? x pernah dgr la plak pasal restoran nie.. sy duk p9 tu jee.. haha

MizzTina said...

dh lama ajak suami g sn, tp asek xmenyempat je..huhuhu

Azhafizah Md Nor said...

suasana pun menarik kat sini

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com