Nuffnang Gadget

September 12, 2014

Anak Seorang Blogger ...

okay, ni nak cerita tentang anak kak Alycia, sape lagi kalau bukan Adam Zikry kan...

kalau kita ni sebagai blogger, memang tak sah kalau pergi mana-mana tak snap gambar kan...

pergi tempat makan ambik gambar, pergi jalan-jalan ambik gambar...
pendek kata apa-apa aktiviti pun semua nak ambik gambar...
bukan giler posing pun kan, cuma nak dijadikan modal untuk update di blog nanti...

tapi, tak sangka pulak apa yang mama buat tu anak akan ikut satu hari nanti...
buktinya, dah dapat tengok sekarang kat Adam hehe...

ni masa kejadian makan di pizza hut minggu lepas...

Adam ni memang ke mana-mana akan bawak tab dia tu...
memang tab tu dah jadi hak mutlak dia dah sekarang...

sedang relek-relek nak tunggu makanan sampai...
tetiba Adam cakap "mama, cepatlah Adam nak ambikkan gambar mama ni ..."

-- okeh, mama pun kena posing cantik sebab anak wiling nak ambikkan gambar --

padahal tak tau lah macam mana keadaan dalam tab tu, entah senget, entah blur...
gasak lah Adam....

pastu bila makanan sampai, cakap kat Adam okeh Adam baca doa makan....

bole pulak Adam cakap "mama, nantilah dulu... Adam nak ambik gambar pizza ni... kang habis "

-- ha, kau nampak sekarang... siapa yang lebih over, blogger ke anak blogger haha --

so, dah boleh nampak sekarang ni...
setiap apa yang kita buat, pasti suatu hari nanti anak akan buat jugak...
dah nama anak blogger kan hehe...
"oh hujung minggu ni dah start cuti sekolah... selamat bercuti kepada yang pergi bercuti .."

7 yang komen:

Nad MamaZN said...

nnt blog pun adam leh take over menulis, sbb mama bz ngan baby hehe

Yana Nana said...

dah nampak dah tu bakal blogger terkenal

Azhafizah Md Nor said...

kena menurunkan ilmu blogger kat adam ni kak..hehe

mama tisya said...

gtu la ank seorg blogger kn..hehe

syawalsimpsons said...

ni baru mana tak tumpahnya kuah kalo tak ke nasi

ummi aqilah (LM) said...

Salam ziarah.. Dtg dr blog cmg

Pasni klu xde masa nk update blog dia blh tlg update kan . Hihihi

Nur Syafiqah said...

Hee, just like my little sister selalu follow my mother. bile my mom snap gambar je mesti die nak cek okay ke tak or sometime die yg jadi photographernye, haha >.<

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com