Nuffnang Gadget

September 5, 2014

Bestnya Magnum !!


Perasan tau sejak mengandung ni suka sangat makan aiskrim...
lagi-lagi Magnum...
perghh, dapat pulak yang Coklat & strawberry tu huhu...
pandai pulak baby dalam perut ni memilih ais krim yg mahal kan hehe...

seminggu mesti sekali atau 2 kali makan magnum ni...
kalau pergi isi minyak, si Adam pulak saje ingatkan mama dia...
"mama tak nak beli ais krim mama..."
adoi, support aktiviti mama betul Abang Adam ni...
"korang suka tak makan ais krim time pregnen..."

5 yang komen:

Maria Firdz said...

Suka aiskrim vanilla coklat... Magnum x pernah rasa lagi..

adda syuhada said...

Sedapnyer...singgah Jumaat di sini...

mama tisya said...

magnum best tp yg strawbery ni tk pernh try

Azhafizah Md Nor said...

kalau fiza makan kena share sebab fiza cepat muak dengan coklat yang menebal ni..hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

magnum mmg besh

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com