Nuffnang Gadget

September 19, 2014

Family Photoshoot Dari Ajip Photofolio...

Alhamdulilah...
ni antara gambar-gambar family photoshoot yang telah siap untuk customer kami dari en Ajip Ajip Photofolio ...

Family Photoshoot Teacher Ana

Sempena majlis konvokesyen, Teacher Ana request untuk adakan family photoshoot di luar...
lokasi di sekitar Putrajaya...

Tahniah Teacher Ana dari kami...
harap suka dengan gamabr-gambar ni ;)



Family Photoshoot Hada - Hairul

Family Photoshoot untuk Hada-Hairul dan anak-anak...
Lokasi di sekitar Kuala Pilah, Negeri Sembilan...
hope mereka enjoy dengan gambar dari kami ;)


kalau korang berminat untuk buat sesi Photoshoot macam ni...
 boleh terus contact en Ajip okeh...
cakap ajer dari member blog Kak Alycia...
mesti en AJip bagi harga kawan-kawan punya ;)

Page Ajip Photofolio | 012-9706747 

4 yang komen:

Siti Rohaida Yusof said...

cantik jugak tu...

syawalsimpsons said...

wahh harga kengkawan yang best tu

Nad MamaZN said...

harga kawan2 tu range dia bape sampai bape? hahahaha :P

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya..nak jugak camni..huhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com