Nuffnang Gadget

September 8, 2014

Makan Di Tomyam Kung Putrajaya...

Selamat hari Isnin semua...
selamat memulakan kerja ...
no no no Monday Blues okehh ...

sebenarnya ni gambar dah lama masa bulan puasa haritu...
belek-belek gambar dalam PC ni, teringat yang ni tak buat entry lagi...
bolehlah sementara nak ambik mood update blog dan mulakan kerja di minggu yang baru ...

Restoran Tomyam Kung, Putrajaya ni salah satu feveret place kami kalau nak merasa masakan ala-ala tomyam dan Thai...
dan feveret dishnya adalah Kung = udang ...

jom tengok apa yang kami order untuk buka puasa masa tu...

-- Tomyam Seafood... memang salah satu menu feveret --

-- brokoli kung .. ni feveret menu Adam... sebab suka udang dan kuah sayur tu yang pekat-pekat --

-- ayam lemon... ni menu baru di Tomyam Kung... sebelum ni takde --

dan ada lagi telor dadar kung...

so, far boleh bagi 4 bintang makan kat sini...


so, bagi korang yang datang ke Putrajaya, tak tau nak makan kat mana...
boleh try kat sini...

Restoran Thai Tomyam Kung
No. 8, Jalan Diplomatik 2
Presint 15
62502 Putrajaya

dan sekarang pun Tomyam Kung dah buka cawangan baru di Presint 8, Putrajaya di Ayer@8 ...


5 yang komen:

syawalsimpsons said...

brokoli tu sue suke sgt..kalo ayam lemon n belom try lagi..nak try la...tp ayam gajus..best

Nad MamaZN said...

teringin btul nak p makan kat sini
slalu p putrajaya mesti makan kt tmpt lain

Ann Ishak said...

perhhhh tomyam seafood tu memang mengoda sungguh :)

Azhafizah Md Nor said...

wos terliur tengok menu tu kak..sedapnya tomyam kung

Sidratul Muntaha said...

kami tomyam2 bese ni dah ebse mkn
tpai tak jumpa lagi kedai yg mampu or ade jual tomyam portek terbaik punya
paling kuat pun tomyam portek bese

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com