Nuffnang Gadget

September 10, 2014

Makan Malam Di Pizza Hut...

ni kejadian masa Jumaat lepas...
dah lama sebenarnya tak makan pizza hut ni, last masa hari Raya haritu...
tu yang Abang Adam sibuk sangat nak ajak makan pizza...
"mama, Adam dah lama lah tak makan pizza.."

sekarang ni dah besar, memang Adam seorang yang enjoy the food...
maksudnya kalau dia suka makanan tu, kalau teringat pasti dia akan mintak nak makan...
tapi, bukanlah hari-hari...
bila dia teringat agaknya...
so, tak nak menghampakan malam tu ajak en Ajip pergi pizza hut dekat Alamanda jer...

-- gambar tuan blog dulu... eh, tak perasan pulak handbeg tu tutup tang perut --

-- sementara tunggu makanan sampai, melayan anak blogger ni sibuk nak ambikkan gambar haha --

-- penuh makanan atas meja --

kami ambik set yang 2 orang tu ajer...
ada personal pizza, 2 set mushroom soup + garlic bread, 1 hidangan spagetti ...
bila tanya Adam ha banyak makanan ni... sape nak habiskan...
Adam la Adam cakap...
memang pizza tu kami ambik 1 sorang, yang lagi 2 slice lagi Adam habiskan...


-- spagetti olio ni Adam makan separuh, tak habis dia mintak nak bawak balik... esok pagi nak sarapan spagetti --

-- coklat lava ni en Ajip yang order... sedap jugak baru 1st time rasa --

Alhamdulilah, balik tu kenyang 3 beranak ;)


6 yang komen:

syawalsimpsons said...

pandai adam amik gamba mama yee

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

Hafiz Hafizol said...

Lama dah tak makan pizza.. baca entry nie terus rasa nak makan nie.. adoi.. weekend nie kena terjah pizza hut laaa..

Azhafizah Md Nor said...

adam dah jadi photog mama ye..sedapnya pizza..seronok kalau tengok anak sangat suka makan dan menghargai makanan kan kak :)

Diana Rashid said...

sedapnya..amboi..dah pandai ambik gambar ye,..senang la mamanya nak posing2 nanti..tkyah selfie2 dah..hehehe

Adlin Mohamad said...

peknen tetap gojes xnampak gemok cam kita pun hahaha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com