Nuffnang Gadget

September 2, 2014

Malam Merdeka Kami...

eh, dah habis dah merdeka baru nak buat entry merdeka...
sorry lah, tak sempat sebenarnya nak update blog...
sibuk sangat dari last week lagi...

sebenarnya Alycia ada bengkel di Felda Residence Trolak pada 29 - 31 Ogos 2014...
so, malam merdeka kami adalah di sana...

tanya en Ajip nak ikut tak pergi sana sebab dapat 1 bilik...
en Ajip kata ok, so angkut sekali Adam....
mama berbengkel, Adam dengan papa dengan aktiviti masing-masing....


Merdeka ! Merdeka !
kata Adam...
sempat pose gambar ni ajer malam merdeka di FB dan IG...

-- gambar cilok dari kamera member opis... spot me ... bosan ke tekun mendengar tu Alycia hehe --

dan malam merdeka tu kami adakan acara BBQ dan sesi karaoke ramai-ramai kat Felda Residence Trolak...


Salam merdeka buat semua...

semua orang berhak menikmati MERDEKA yang telah kita kecapi selama 57 tahun....
Kerana DI SINI LAHIRNYA SEBUAH CINTA ...


6 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

kak, nampak cam bosan je tu..hehe..tapi kira focus lah tu kan..

Nad MamaZN said...

kitorg nak book utk 1 mlm malam merdeka tu, tp dah fully booked! trus cari tmpt lain :)

syawalsimpsons said...

nampak muka bosan+ngantok tu

Ainim Suju said...

jelas muka bosan..hihihi

Diana Rashid said...

Muka tekun tu..heheh

Umi Nazrah said...

pernah kursus kat situ. boleh tahan sunyi nya tempat tu. heheheee

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com