Nuffnang Gadget

September 15, 2014

Photogh dan Model...

ni masa malam Khamis minggu lepas...
en Ajip sedang mengetest lampu-lampu untuk mini studio...
lama dah beli set mini studio ni, tapi tulah...
kekangan masa dan tenaga katanya hehe...
oh, bagi sesiapa yang belum tau en Ajip sebenarnya adalah part-time photografer...
ambik job untuk wedding, tunang, pre-wedding dan lain-lain event...

so, bila dah papanya jadi photogh...
mesti ada modelnya kan...
dan siapa lagi yang wiling nak jadi model...
Abang Adam lah hehe...

tengoklah aksi Abang Adam jadi model depan kamera...
;
;
;



kalau korang berminat untuk buat sesi Photoshoot ke, wedding ke, tunang ke, birthday ke...
 do contact our team okeh...

Page Ajip Photofolio | 012-9706747 

"Insya Allah... tengah plan maternity photoshoot untuk baby kami ni ;) ..."

6 yang komen:

syawalsimpsons said...

wahh best3 ada model sendiri ni

Farah Waheda Wahid said...

wah mesti banyak gambar2 adam ni kannn kak Alycia???

Hafiz Hafizol said...

Cute awak Adam ..

Ainim Suju said...

excited nampak abang adam

Diana Rashid said...

semoga bisnes berkembang ye..

Azhafizah Md Nor said...

teringin nak photoshoot dalam mini studio..kalau sewa studio berapa kak?hihi

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com