Nuffnang Gadget

September 11, 2014

Status Alexa Blog Myalycia ~ 10 Sept 2014...

Adoi, malu pulak kak Alycia korang ni nak tunjuk status terkini rank Alexa...
memang merudum sangat-sangat selepas bulan April haritu...
maklumlah lepas tu blog bersarang sebab tuan blog muntah-muntah masa early pregnen haritu...
sampai dah tak jumpa dah ranking kat Malaysia ni...
yang global apatah lagi kan...

tapi, pelan-pelan kak Alycia cuba perbaiki ranking Alexa ni...
jeles tengok blogger-blogger otai semua...

so, semalam setakat 10 Oktober 2014, nilah status Alexa yang sempat diperbaiki...


Status pada 1 April 2014 :
Global Rank : 1,466,392
Rank in Malaysia : 10, 127

Status pada 14 April 2014 :
Global Rank : 1,333,099
Rank in Malaysia : 8,261

Status pada 25 April 2014 :
Global Rank : 881,266
Rank in Malaysia : 4,678

ranking terbaik Blog Myalycia adalah pada 25 April 2014...
wah, target lepas ni nak capai balik ranking macam tu, malah nak lebih baik lagi di bawah 1000 blog terbaik di Malaysia...

cayok-cayok Alycia...

korang pun bole check rank blog korang...
caranya klik kat SINI dan masukkan url blog korang dan tekan go ;)


3 yang komen:

Normi Nieza said...

chaiyokk alycia..:)

klik iklan..:)

Ann Ishak said...

tahniah :)

Azhafizah Md Nor said...

chaiyuk² kak..jom kita usaha lagi

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com