Nuffnang Gadget

September 16, 2014

Tempahan Raya Haji Biskut Seroja...

~ STICKY POST ~

Assalamualaikum....
Tempahan BISKUT SEROJA kini di buka untuk Hari Raya Haji...

ok, Alycia ada menjual Biskut Seroja yang dibuat sendiri oleh makcik Alycia...
sangat sedap dan cantik bila dimasukkan ke dalam bekas...
kat dalam kelopak seroja tu cream perisa peanut ...
boleh jugak kalau nak order buat hantaran ...


so, bagi sesiapa yang berminat nak order bole sms/wasup Alycia ~ 019-6238010...
atau emel : deqya2000@yahoo.com...

Order dibuka mulai harini hingga dan last order adalah pada 28/9/2014...
Order ready pada 1/10/2014 ...
dan pickup point adalah di area Bangi @ Putrajaya ...

Alycia tak berani nak pos biskut ni sebab takut hancur...

Jom tempah biskut seroja...
pasti di jamin sedap...


3 yang komen:

Amie said...

Cantiknya biskut. Seindah namanya!

Azhafizah Md Nor said...

pernah rasa kuih ni masa raya hari tu kat area n9 jugak..sedap!

CikLa Shahril said...

wah.. raya haji pn ada yang serve biskut raya.. hehe... nmpk yummy...

btw.. cikla ada tag u utk liebstar award.. slmt menjwb.. hehe

http://myalycia.blogspot.com/

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com