Nuffnang Gadget

October 31, 2014

PIIACUF 2014 | Putrajaya International Islamic Arts And Culture Festival ...


Bagi korang yang takde program hujung minggu ni,
boleh lah berkunjung ke Putrajaya sempena PIIACUF 2014 | Putrajaya International Islamic Arts And Culture Festival 2014...

PIIACUF 2014 akan diadakan di Dataran Putrajaya, Presint 3 Putrajaya dari yang akan berlangsung pada 30 Oktober - 2 November 2014

Bagi tahun kedua ini, tema yang dipilih untuk festival Piiacuf 2014 ini ialah Keajaiban Dunia Islam selaras dengan matlamat bagi menjadikan Putrajaya sebagai pusat kegemilangan kesenian dan kebudayaan Islam alaf baharu.

Untuk maklumat lanjut, bolehlah klik di :

Website

Twitter

Instagram

Youtube

Facebook
https://www.facebook.com/piiacuf
"dah sarat-sarat ni tak larat nak pergi tempat yang kena banyak berjalan hehe..."

2 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh menarik ni kak alycia...thanks for sharing...

pssst... bila due kak?

Azhafizah Md Nor said...

ala tak dapat pergi pulak this weekend dah busy :(

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com