Nuffnang Gadget

October 14, 2014

Tiada Tajuk...

Harini dah tak tau nak buat tajuk entry apa sebenarnya...
tengok gambar bersepah-sepah dalam henfon ni...
masa snap gambar ni macam banyak idea nak tulis...
tapi dah terperap lama dah tak tau apa nak tulis...
dilema seorang blogger giteww kan...

ok, mulakan cerita dengan kisah Adam demam sebelum hari raya haji haritu...
dah dekat seminggu demam, check darah pun dah...
doktor kata ok... virus fever doktor cakap...
rupa-rupanya Adam nak kena demam campak...

tapi yang kelakarnya demam-demam pun request nak makan sizling mee dekat Alamanda...
adoi, selera tajam...

-- menu feveret Adam sizling mee... ni dah sejukkan masuk dalam pinggan... kalau dalam kuali leper tu dia kata panas --

-- mama pulak ambik rice chicken hot plate jer la... mana kenyang mak buyong nak makan mee hehe --

ni pulak kisah time rajin memasak...
Ada request kat mama nak sotong kuning = sotong goreng kunyit...

masakkan jerlah apa selera anak nak makan...

-- sotong goreng kunyit request by Adam... memang abis dia makan sotong dengan keret tu --

-- nak pulak goreng ayan Upin Ipin... maknanya goreng ayam tang peha dia tu --

-- ni lauk untuk mama dan papa... ayam sambal .. jadilah kan --
"mood happy harini ... tapi nanti lah esok baru share dengan korang ;) ..."

9 yang komen:

Normi Nieza said...

yummy..:)

klik iklan skali..:)

idzwa kamaruddin said...

sedap nyer...

Izzati Ghafur said...

makanan tu nampak sedap ..

KhaiZa said...

ihihihi.. ayam upin ipin.. feveret anak kita jugak...

nila anggraini said...

sedapnyer..nampak menarik makanan tu..

Lynn Hamzah said...

gambar makanan...mujur dah lunch...hihihi...

Azhafizah Md Nor said...

selera ada takpe..makan je adam :)

Diana Rashid said...

Orang demam memang kena makan yang sedap2..sebab time demma kita kan tak selera makan..heheh

dilazfamily said...

singgah sini kakak comel

sedap sotong ngan ayam sambal tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com