Nuffnang Gadget

November 21, 2014

Karnival Upin & Ipin di PICC...



oh minggu ni banyak event di Putrajaya nampaknya...
selain daripada Perlumbaan Formula E, akan diadakan juga Karnival Upin & Ipin ...

bagi anak-anak yang suka dengan watak kartun Upin Ipin tu...
boleh pergi ramai-ramai ke Karnival Upin & Ipin...

Lokasi : PICC Putrajaya
Tarikh : 21 - 23 November 2014

Adam awal-awal lagi dah sibuk cakap kat papa dia ada Upin Ipin kat PICC...
Adam nak tengok Ultraman Ribut katanya...
adoiii, pengaruh tv sungguh la Adam ni...

3 yang komen:

Azhafizah Md Nor said...

budak budak excited dengan cerita upin ipin yang bergabung dengan ultraman tu kan

QUEENPINK said...

Singgah sebentar di sini :)

Farah Waheda Wahid said...

meriah putrajaya minggu ni kak alycia...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com