Nuffnang Gadget

November 26, 2014

Wordless Wednesday | Selesa...


oh nak bagitau kak Alycia belum bersalin lagi yer...
ni mood update blog dah ke laut, lagi-lagi dah masuk 34 minggu ni huhu...

oh saje nak tunjuk kasut flat yang beli kat Paradigm Mall...
Alycia memang jarang pakai kasut flat sebab tau tahap ketinggian comey...
tapi sebab mengandung ni terpaksa craik kasut yang rendah tak sakit kaki huhu...

9 yang komen:

syawalsimpsons said...

lama tak singgah sini....waahhh cantik la kasut tu....

Normi Nieza said...

cantik..:)

Sidratul Muntaha said...

ehehe..
kami suke flat
sbb selesa tu 1 and tak suke heel sbb penyebab sakit tulang blkg

Diana Rashid said...

cantik.dan yang penting selesa.

Azhafizah Md Nor said...

comel corak kasut tu kak..

Tengku Fauziana said...

cantik kasut..kite suka kasut flat..sbb kite tinggi..kang klu pakai heal,nti nmpk lg tinggi dr laki kite..hihi..
shop mne beli tu?

DrCat said...

semoga dipermudahkan...and happy babymooning! :) hugs..lama tak jumpe huhuhu

Azhafizah Md Nor said...

biar selesa pakai apepun kan kak..apepun semoga dipermudahkan nanti..take care kak

QasehnyaRania said...

janji selesa kan sis
wah ta lama dah ..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com