Nuffnang Gadget

December 29, 2014

Menghitung Hari...

Assalammualaikum....
apa kabar kawan-kawan...
masih ingat lagi ke tak dengan Alycia...
maklumlah lama dah tak update blog...

sekarang ni memang tengah mood menghitung hari...
Alhamdulilah, minggu ni dah masuk minggu yang ke-39 pregnen...
menghitung hari bila baby nak kluar ...
geng-geng yang sama-sama pregnen semua dah selamat bersalin...
ni yang membuatkan bertambah dag dig dug huhu...

-- picca di minggu yang ke-38 last week --


Abang Adam pun asyik komplen bila baby nak kluar...

agaknya baby nak tunggu tahun baru kot hehe...

apa-apa pun sentiasa berdoa semoga semuanya selamat dan dipermudahkan...
Amin...

6 yang komen:

syawalsimpsons said...

moga di permudahkan semuanya..amiinnnn

εïзmummyHazaεïз said...

sarat dah ni.. semoga dipermudahkan.. Selamat berpantang in advance :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum akak, semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti akak. lama sheila tak BW sini, hehee taktahu pun akak tengah pregnant. abang adam tak sabar nak tunggu adik baby ye..

mimie.. said...

yaAllah dah lama tak bukak blog akk,tau2 dah pregnant kali ni..hehehehe..

tahniah kak alycia :)

semoga semuanye selamat..amin~

adam nak jadi abam dah lepas ni :)

Azhafizah Md Nor said...

semoga semuanya dipermudahkan dan baik baik je..aminnn

QasehnyaRania said...

mesti dh selamat kan sis..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com