Nuffnang Gadget

February 5, 2015

Brownies Yang Sedapp..



Wahhh, terliur tak tengok brownies kat atas tu. Brownies tu diberi nama Heavenly Fudgy Brownies. Sebenarnya geng merayap Alycia iaitu Puteri Mona yang rekemen suruh rasa brownies tu. Katanya member dia yang buat. Tapi betul la u allss, sekali rasa pasti nak lagi. Memula dulu Alycia beli 5 ketul jer nak rasa. Lepas tu dah rasa sedap terus order seloyang. Ha ambik kau, hadap sorang-sorang.

Kalau korang nak order atau rasa bole follow IG kat bawah :

IG : oven_comel

Sekarang ni tengah buat promosi Chinese New Year. Memang berbaloi-baloi ;)

posted from Bloggeroid


1 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com