Nuffnang Gadget

April 22, 2015

Berangan Dekorasi Bilik Anak...

saje-saje nak berangan dekorasi bilik anak-anak...
tunggu ada rumah sendiri dulu...
pastu bolehlah direalisasikan hehe...

-- ni untuk baby.. dulu sebelum ada Aliff berangan nak deko bilik baby camni... tapi bila baby dah kuar baby tak dan ada katil.. tido sekali dengan mama haha --

-- ha ni nampak kemas ... sesuai untuk anak lelaki --

-- ni pun kemas jugak .. combination kaler biru + hijau --

-- yang ni suka... kemas kan --

-- yang ni kalau ada bilik besar ok.. sekali 4 orang boleh duduk --

-- ni sesuai untuk gegirl walaupun ada katil car --



4 yang komen:

syawalsimpsons said...

syawal pon sekarang dah ada bilik sendiri..nak deco2 jugak....tp kena bagi syawal tidoq dalam bilik dolu, dah selesa, baru nak deco..kang deco, penat je tak mo tidoq kan

Hafiz Hafizol said...

lawanya... nanges tengok T_T

Azhafizah Md Nor said...

semua cantik cantik decoration

adianiez AIDA said...

bilik anak2 dara aida pernah di deco.
tapi, skang da tak maintain.
bilik penuh dgn buku skola.
dulu deco diorang lom masuk skola hi hi hi...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com