Nuffnang Gadget

April 9, 2015

Birthday Abang Adam...

walaupun birthday abang Adam dah lepas bulan Februari haritu, tapi mama ingat mama belum buat lagi entry kat blog mama ni...

so, arini buat entry pasal birthday Abang Adam dulu...


18.2.2015 ~ genaplah usia anak mama Adam Zikry 6 tahun. Selamat hari lahir Abang. Mama bangga ada abang sbg anak mama. Abang dah buktikan pd mama yg Abang jadi abang trbaik untuk Adik Aliff. Mama tau walaupun kadang2 Abang sentap sejak ada adik, tp abang tetap yg trbaik untuk mama. Abg buktikan walau di sekolah baru pun Abg tetap jd pelajar terbaik. Mama sntiasa doakan abg jd anak yg soleh dan baik untuk jaga mama, papa dan adik. Muah ckittttt... ‪#‎adamjek‬

ha itu adalah post mama di Instagram sempena birthday Abang Adam...

disebabkan masa tu mama masih berpantang, tak dapat nak celebrate birthday Abang Adam kat luar...
dah janji celebrate birthday Abang Adam kat kampung sebab kebetulan nak balik rumah wan sempena cuti Tahun Baru Cina...


kebetulan 18 Februari 2015 tu, taska Adam nak adakan jamuan...
so, cepat-cepat sms teacher dia bagitau nak celebrate birthday Adam sekali...
tak sempat nak tempah kek bagai, beli secret recipe jer...

dan seperti yang dijanjikan, sambut birthday abang Adam kat kampung wan...
beli kek dan makan kfc kat rumah wan...


seronok dapat potong kek kali ke-2...
"mama, papa dan adik sayang abang sangat-sangat... "


3 yang komen:

Siti Rohaida Yusof said...

wah.,..bestlah abg adam banyak kali potong kek..suka dia ye..moga menjadi anak yang soleh besar nanti ye..

Normi Nieza said...

hepi bestday adam..:)

syawalsimpsons said...

dah besar dah adam sekarang kan

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com