Nuffnang Gadget

April 24, 2015

Dating Dengan Abang Adam...

arini driver Adam yang biasa jemput Adam balik sekolah tu demam...
tak dapat nak ambik Adam kat taska bawak ke tempat transit...
kenalah mama pergi jemput Adam harini...

dah alan-alang tengah hari rehat lunch lama sikit, so bawak lah Adam jalan-jalan ...
pergi makan kat IOI Mall Putrajaya ...

-- suka dapat dating berdua dengan mama... selalu kluar dengan papa dan adik Aliff sekali --

tapi bukan mama berdua je dengan Adam...
ada geng merayap sekali = Anty Mona...

kebetulan anak dia pun sama sekolah dengan Adam...
angkut sekali dua-dua budak tu pergi IOI Mall...

-- geng merayap mama Anty Mona dengan geng sekolah Adam = Hafiey --
"Oh harini dah Jumaat... esok dah cuti bagi yang keje gomen... happy weekend u all ;) ..."


6 yang komen:

aisyah ambris said...

Hensem

Mieza Suhaini said...

best merayap walaupun geng cuma dua orang, jiwa perempuan ^_^

Fai Nardir said...

wahhh suka la Adam sesekali dapat "dating" denga mama ya.. hihi... kat Ioi Mall ni akak biasa makan kat mana?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

nurfadilah suardi said...

Makin macho abam adam ni. Kak alycia pun makin cantik

Azhafizah Md Nor said...

wahh mommies bawak boyfriend kecik memasing :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com