Nuffnang Gadget

April 28, 2015

Plan Majlis Aqiqah & Cukur Jambul Aliff...

Insya Allah... 
dalam masa terdekat ni Alycia merancang nak buat majlis Aqiqah dan cukur jambul untuk Aliff Zhafran...
majlis ni nanti sekali dengan majlis kahwin makngah Aliff a.k.a kakak ipar Alycia...
dulu Adam buat majlis kat rumah nekma, kali ni Aliff kat rumah wan Pilah...

so check list benda-benda yang nak dibuat :
1. kambing 2 ekor - done order
2. goodies surah yassin - done order
3. sticker utk yassin - done order
4. mini coklat utk kanak-kanak - done order
5. baju majlis untuk Aliff - done
6. baju sedondong abag Adam & Aliff - done
7. Baju mama - done
8. Baju papa - done sebab papa kata pakai baju melayu lama haha
9. kurma untuk goodies - belum lagi (nanti lagi seminggu lagi beli pack siap-siap)
10. organza pouch untuk yasin - belum. nanti nak carik kat Nilai 3

fuhhh, buat majlis kecik je pun...
planning dan preparation kalahkan nak sambut menantu...

ok, jom mama belanja 1 gambar Aliff...
suka mama letak gambar ni sebab time ni Aliff happy sangat tak tau nape sengeh-sengeh...




5 yang komen:

syawalsimpsons said...

seronok la si alif ye

Nad MamaZN said...

aliff, aunty nad nak gak makan kamben! :P

Puan Hanim said...

memang digalakkan sangat buat Aqiqah untuk anak-anak ni. Perlu ke Buat Aqiqah untuk Anak-Anak

Azhafizah Md Nor said...

seronoknya Aliff...semoga majlis berjalan dengan lancar.

adianiez AIDA said...

izzat ada hutang sekor lagi kambing akikah.
in shaa Allah nak buat kat opis mr.asben nanti :)
jamu anak murid dia makan.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com