Nuffnang Gadget

April 14, 2015

Wedding Adik Alycia ~ Acu Reen...

harini nak update pasal cerita wedding adik Alycia ~ Acu Reen...
adik yang paling bongsu...
dah habis dah semua adik-adik Alycia kahwin...
ni kira wedding yang last kat rumah...
kena nampak meriah sikit haha...

actually wedding ni 7 Disember yang lepas...
tapi baru sekarang terhegeh-hegeh nak update...
kata mood berpantang, nak update pon tak sempat...


tema untuk wedding kali ni dah decide warna MERAH...
ha, hambik kau semua pun merah...
tapi Alycia dan adik-beradik pompuan pilih kaler merah belacan + hitam...
takmolah sama dengan sanak-saudara yang pakai merah.. haha perasannn...

-- nilah Acu Reen yang Alycia pernah cerita jadi cikgu kat Sarawak tu... dah kawin dah kau dikk --

-- pose dengan pengantin.. kok ada yg tanya apsal pulak Alycia nampak besar, ha jangan buat-buat lupa time ni tengah pregnen yer --


-- ni time pengantin berarak... siap kena junjung lagi tu... nasib lah dua-dua comey --

-- pengantin di pelamin --

-- kami satu family ... lepas ni makin bertambah lah family yang kecik-kecik pulak --

-- family kecik kami dengan pengantin --

-- gambar lastt posing depan pintu pagar dengan orang-orang kuat sambut tetamu --

Selamat Pengantin Baru Acu...
walaupun dah lama dah huhu...
semoga kekal till jannah...

"pasni update pulak tentang majlis bertandang kat Bota, Perak..."

4 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

selamat pengantin baru untuk adik kak alycia, semoga berkekalan sehingga ke jannah...

syawalsimpsons said...

cumil je dua2 pengantin

Lynn Hamzah said...

merahnya baju pengantin...naik seri...

AYuNG said...

cantek pengantin
=)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com