Nuffnang Gadget

April 8, 2015

Wordless Wednesday | Abang & Adik...


Bila kat opis ni baru ada masa sikit waktu senggang tu nak update blog...
kat rumah memang tak sempat...
sibuk menguruskan rumah tangga katanya haha...
kalau ada update pun guna handphone jer waktu malam-malam baby dah tido...

ok, update dulu lah wajah kesayangan hamba ni ...
si Abang dan si Adik...

eh, tetiba mama pulak yang rindu kat 2 orang budak ni...
maklumlah 3 bulan melayan diaorang kat rumah...


4 yang komen:

Normi Nieza said...

wah..dah besar anak alycia..:)

Siti Rohaida Yusof said...

tembamnya si adik tu...rasa nak gigit pipi dia

syawalsimpsons said...

mmg gitoo kan...kalo dah masuk keje...egat kat anak je kan

zeera lily said...

rasa berat je pagi2 nk g kerja..
duk teringat kt anak sokmo..
tp diorg pembakar semangat utk terus mencari rezeki

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com