Nuffnang Gadget

May 2, 2015

Baby Sleeping Bag...

kalau ada baby ni, pantang nampak benda yang comel-comel semua pun rasa nak beli...
lagi-lagi time pantang haritu, dah duduk rumah tak pergi mana...
tapi zup zup duit habis sebab shoping online huhu...

masa pergi ke Butik Tateh di Bangi sebab nak carik comfoter Aliff untuk nak letak di taska...
tertarik pulak dengan sleeping bag gambar Doraemone ni...
alahai, try test pulak Aliff duduk dalam tu...
lagi lah comeyyy...
terus mama terbeli untuk Aliff haha pitamm...


Aliff pun macam suka jer tido dalam seleeping bag tu...
ala-ala poket Doraemone hehe...


nak carik sleeping bag ni atau lain-lain barang baby...
korang boleh terjah ke Butik Tateh @ Bangi ...

Alamat :
Butik Tateh
BABYMAMA TRADING
G46, jalan 8/35
Taman Seri Bangi
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi.

atau IG : @butiktateh


3 yang komen:

Eka Tikah said...

ish comelnye. hehe. Doraemon pula tu. Diam je bby dlm tu ^^

Nad MamaZN said...

kikikiki.. comey sgt aliff dok dlm poket doraemon tu :)

Azhafizah Md Nor said...

Comelnya Aliff baring dalam poket tu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com