Nuffnang Gadget

May 14, 2015

Belajar Melukis Haiwan...

Bila Adam dah start sekolah taska 6 tahun ni, macam-macam dia suruh mama dia buat kat rumah...
lagi-lagi lukis gambar haiwan...
adoooi, mama ni dah lah keras tangan Adam oii...
memang tak minat bab-bab melukis ni...

terjumpa pulak kat Facebook cara-cara nak melukis haiwan...
bila tengok step-step tu macam senang pulak hehe...
bolehlah nanti kot-kot Adam suruh mama buat gambar haiwan mama dah tau buat dah...

-- gambar gajah --

-- gambar monyet --

-- gambar lembu --

-- gambar kucing --

-- gambar biri-biri --


5 yang komen:

syawalsimpsons said...

comey je..main bulat2 je kan

adda syuhada said...

ni bkn anak yg excited nk melukis...mama pun join sekali klu cmni

Nabihah said...

Wah belajar lukis binatang, menarik ni :-)

Nad MamaZN said...

ada nmpk ritu kt fb org share.. comel jek kan :)

Azhafizah Md Nor said...

baguslah macam ni senang anak anak nak ikut buat

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com