Nuffnang Gadget

May 1, 2015

Happy Holiday...


nampaknya semua pun nak cuti panjang start harini...
sempena cuti Hari Pekerja dan Cuti Hari Wesak...
mesti dah macam-macam plan kan...
balik kampung ke, pegi bercuti ke, jalan-jalan bersama family ke...
hati-hati di jalan raya...

sekarang ni pun musim tak menentu...
sekejap hujan sekejap panas...

kami tak ke mana...
merehatkan diri melayan anak-anak...
nak gomol-gomol 2 orang budak busyuk masham tu hehe..
menyetelkan kain baju yang tak berlipat hehe...
"happy holiday u allsss..."

2 yang komen:

adianiez AIDA said...

bab gomol anak-anak tu aida suka hi hi hi... agenda wajib if dok umah dan x ke mana-mana.
lgpun aida keje 3 ari ni :)
isnin baru nak ajak anak-anak mandi-manda kat bayou lagoon...

Azhafizah Md Nor said...

musim orang cuti panjang ni better dok rumah je la..dah confirm jammed sana sini.. fiza pun balik pilah je la.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com