Nuffnang Gadget

May 8, 2015

Pam Susu Malish Ilaria...

Bagi ibu-ibu yang bekerja yang masih menyusukan anak sepenuhnya, salah 1 benda penting yang perlu difikirkan sebelum mula kerja adalah pam susu...
mengepam susu tu salah satu benda yang wajib buat untuk cukupkan bekalan susu untuk baby dan untuk memudahkan proses pengeluaran susu badan...
kalau tak pam 2 jam pun dah rasa macam mana azabnya...
ni kan 1 hari...
ohhh cannot...

Alycia tak tau sebenarnya nak beli pam susu apa...
masa pantang kat rumah tu search macam-macam produk...
tapi biasalah, pam susu ni pun boleh tahan harganya...
selain harga, nak carik pam susu yang ringan dan mudah nak bawak ke mana-mana...

akhirnya berkenan dengan pam susu Malish Ilaria ni...
selain daripada namanya yang sedap disebut haha, tertarik dengan kalernya yg berwarna pink...

-- nilah rupanya pam susu Malish Ilaria ni... cantikkan kaler pink --

ciri-ciri pam susu Malish Ilaria ni yang korang perlu tahu :
  • Double electric pump.
  • Berbezanya Malish Ilaria dengan pam yang lain adalah : SUPER SENYAP + SUCTION LEMBUT.
  • HEAVY DUTY kerana ada 2 MOTOR Kiri Kanan. Jadi, anda boleh JIMAT masa mengepam.
  • RINGAN. MUDAH untuk anda bawa ke sana ke mari. Sangat PORTABLE.
  • JIMAT DUIT. Percayalah, harganya memang MURAH berbanding jenama lain. Boleh simpan duit utk keperluan lain.
Alycia beli online jer dari Istagram.

korang boleh usha Istagram ni : @littleservant_miniworld

Masa Alycia beli tu, Alycia ambil yang full pakej. Apa yang dapat dengan full pakej :
1 SET LENGKAP MALISH ILARIA DOUBLE PUMP 
WARRANTY SETAHUN UTK MOTOR 
1 VCOOL BAG (2 tiers utk simpan susu & pam) 
4 pcs MILK STORAGE BOTTLES 
 box MILK STORAGE BAGS 25pcs 10 Oz 
1 wave ICE BRICK  

meriahkan...
percayalah, untuk semua barang tu harga tak sampai RM 500...

so, jom bagi ibu-ibu yang sedang mencari pam susu, bolehlah tengok di Istagram @littleservant_miniworld...

-- handbeg baru yang kena bawak pergi ofis hari-hari... yang kaler merah tu set mengepam Malish Ilaria.. yang biru tu beg susu Aliff bawa ke taska --


5 yang komen:

syawalsimpsons said...

zaman sue dah berlalu dolu...lepas ni akan datang la lepas ni..memang bercadang nak membeli jugok ni

Siti Rohaida Yusof said...

teringin juga nak beli pump electric macam ni..

Suhaily ahmad juffri said...

Saya dulu pun pam kat office, guna pam spectra electric yang berat tu tp heavy duty, bnyk berjasa pam tu :-)

Azhafizah Md Nor said...

wajib ade benda ni ye.

Diana Kuddus said...

Saya pun beli malish ilaria... Tp belum start pakai lagi.. Harap berjasa dalam membantu proses penyusuan... Senang-senang meh lawat www.kindhearty.blogspot.com

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com