Nuffnang Gadget

May 27, 2015

Saya Dah Botak...

Ahad lepas bawak Aliff pergi kedai gunting rambut....
plan nak botak kan rambut dia...
lagi pun  lepas cukur jambul orang kata eloklah dibotakkan rambut anak tu kan...
bagi tumbuh rambut yang baru...
Aliff dari lahir sampai sekarang pun mana lah ada rambut...
secoet tu jer rambut dia...

-- ni masa tengah cukur rambut dia --

time ni dia ok lagi...
leka tengok orang tu buatkan rambut dia kat cermin depan tu...
pastu bila orang tu start tunduk kan kepala dia nak cukur rambut belakang, mulalah dia mengamuk...
nangis-nangis sambil pandang mama mintak tolong haha...

dan hasilnya selepas dibotakkan ...
;
;
;

-- yeyyy, saya dah botak... hensem tak saya --

nak tanya kat ibu-ibu, macam mana nak bagi rambut tumbuh cepat ye...
ada apa-apa petua...
tak sabar nak tunggu rambut Aliff tumbuh...
ni dah nak raya ni ...

4 yang komen:

Siti Rohaida Yusof said...

dah botak dah dia..lepas ni tumbuh rambut baru da makin comel la..

syawalsimpsons said...

dah motak, muka mmg macam abg adam sangat tau

Azhafizah Md Nor said...

botak pun comel..botak jap je tu,nanti tumbuhlah rambut dia..comelnya Aliff

adianiez AIDA said...

alahai syg aliff...
acik aida doa rambut raya aliff tumbuh cepat ye.

anak aida, ijat, cepat tumbuh rambut.
takde petua apa pun, azura...
memang dah gitu kejadian rambut ijat :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com