Nuffnang Gadget

June 10, 2015

1'st Giveaway by Murni Alysa...

dah lama sebenarnya Alycia tak join mana-mana Contest/Giveaway di blog...
tapi sejak kebelakangan ni nampak banyak jugak blog yang anjurkan CGA kan...

so, why not kita mencuba ;)

ok, harini rasa berminat nak join 1st Giveaway anjuran Murni Alysa ni sebab tertarik dengan hadiahnya iaitu Vitamin C Shaklee...
lagi 1 boleh rapatkan silaturrahim antara blogger kan...

so, bagi sesiapa yang berminat klik banner untuk join...


Tajuk : 1'st Giveaway by Murni Alysa
Tarikh Tutup :  15 June 2015 jam 11.59 pm

"Saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana pecaya dengan produk ini dan ingin mendapatkan badan yang sihat dan kulit yang cantik...."


5 yang komen:

Cik Candy said...

Good luck..
Singgah dari GA yg sama dn follow sini..
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

adianiez AIDA said...

good luck.
aida join juga ni :)

Nieyl said...

Singgah sini...
Dtg dr segmen yang sama :)
Goodluck!
http://seindahcerita.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

Murniwati Awang said...

Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck kak

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com