Nuffnang Gadget

June 8, 2015

Cubaan Adam Melukis Haiwan...

ingat lagi tak Alycia pernah share tentang belajar melukis haiwan...
ha, minggu lepas Adam dah cuba belajar melukis haiwan ikut step-step dalam ganbar yang diberikan...
dan ternyata memang mudah nak belajar melukis haiwan...
;
;
;


Adam pilih nak lukis gambar monyet...
jadi tak monyet yang Adam lukis hehe...

kalau korang nak tengok cara mudah lukis haiwan klik SINI...

bolehlah nanti ajar anak macam mana nak lukis gambar haiwan...
bukan anak jer, mama pun excited nak belajar kan...


2 yang komen:

lia ummiirfan said...

eh, eh.. bestnyaaa.. betul.. bukan anak je excited, mak pun sama.. i baru tengok pun rasa nak melukis dah., hihi..

adianiez AIDA said...

cute!
teringat aida satu homework nurin utk cuti skola.
kena lukis binatang.
mr.asben yg lukiskan.
kalau aida yg lukiskan, tak jadi binatang :) ha ha ha.
and good idea ni.
boleh anak2 lukis sendiri ekk...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com