Nuffnang Gadget

June 14, 2015

Dah Lama Tak Makan Di Chop N Steak...

dah lama sebenarnya tak makan di luar...
salah 1 tempat makanan feveret adalah Restoran Chop N Steak...

haritu en Ajip balik cepat, tanya nak makan apa...
terus cakap nak makan chicken chop dekat Chop N Steak...
selalu kitaorang pergi di Seri Kembangan...

-- sementara tunggu makanan sampai suruh abang Adam ambikkan gambar, ha itulah hasilnya... redha --

-- minuman untuk kami... Adam laici, papa oren dan mama honeydew --

-- ini order untuk papa Lamb Steak --

-- nilah yang Alycia terbayang-bayang Chicken Chop nya --

-- anak bujang yang komplen makanan dia lambat sampai... asyik mama dengan papa punya je sampai dulu --

Alhamdulilah, kenyang sampai ke malam...

kalau korang nak try western food pulak, boleh lah ke Chop N Steak ni... 
kalau kat Seri Kembangan, betul-betul kat tepi roundabout... 
ikut jalan dari UPM pun senang gak... 
ikut jalan ke South City Plaza pun bole...

8 yang komen:

Normi Nieza said...

wah..bestnya..:)

syawalsimpsons said...

sue penah G sekali je

Sidratul Muntaha said...

hmm hmmm
lapo tgk steak

adianiez AIDA said...

wow! sedap nampak nyer...
sok mlm pun rasa nyer nak ajak asben gi makan western food la.
before puasa.
time puasa, payah nak berbuka kat luar.
asben serabut nak solat la, terawikh la...
hi hi hi :)

julia jamaludin said...

macam menarik je lamb steak tu..huhu

http://juliajamaludin.blogspot.com

Cikgu Norazimah said...

restoren ni byk cawangan kan? cn pernah pegi dkt ngn selayang mall, mmg sedap !

p/s : Jemput join segmen bloglist Julai-Ogos CN ye di sini : http://www.cekgunorazimah.com/2015/06/Segmen-Bloglist-Julai-Ogos-2015.html

Syima ~Mama Kyra~ said...

Kami pun suka mkn kt restoran ni...menu semua sedap2 kan..hrg bole tahan jgk :)

Azhafizah Md Nor said...

Sedapnya..macam pernah makan je kat sini

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com