Nuffnang Gadget

June 26, 2015

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com...

ok, jom support blogger Azhafizah untuk Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com ...
dah lama kenal blogger Azhafizah ni...
kenal di alam maya tapi tak penah jumpa...
padahal kampung mertua sama-sama kat Kuala Pilah kan hikhik...
Azhafizah lah yang design templete blog MyAlycia ni...
sangat kreatif orangnya... 
dan selalu puashati dengan design yang dibuat....

(untuk join klik banner)

Nama Giveaway : Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com
Tarikh Tutup : 26 June 2015 (11:59pm)

harini last day baru sibuk nak join haha...
harap-harap ada rezeki Alycia nanti untuk menang hadiah ;)


5 yang komen:

Siti Rohaida Yusof said...

good luck ye

Eka Tikah said...

gdluck ^^

Syira Lokman said...

HYEEE...AKHIRNYA ! DAPAT JUGA BLOGWALKING..SYIRALOKMAN CUTI SEM :D JOM KE BLOG ..BANYAK GIVEAWAY AND CERITA NAK KONGSI :D

Azhafizah Md Nor said...

Hai...

Terima kasih sudi sertai Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

Sila semak senarai nama.
http://www.azhafizah.com/2015/06/senarai-nama-giveaway-mega-raya-by.html
Jika tiada boleh beritahu ye.

Keputusan akan diumumkan pada 29 Jun, 12:00pm.

AinAthirah Anuar said...

Segmen dah tamat , Semoga berjaya !

http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com