Nuffnang Gadget

June 2, 2015

Goodies Cukur Jambul...

ok, ada jugak yang berkenan dengan goodies untuk cukur jambul Aliff aritu...
ada jugak yang tanya tempah kat mana....

-- ni yassin set untuk majlis cukur jambul Aliff --

Actually Alycia memang dah biasa order dengan Parteesandsuch...

boleh follow Partees and Such di Blog, Facebook dan Instagram :

Blog : http://parteesandsuch.blogspot.com/

Facebook : https://www.facebook.com/Parteesandsuch

Instagram : @parteesandsuch

Alycia order sticker untuk yassin dan juga coklat...
design pun diaorang yang design kan...
just bagitau tema apa kita nak ajer...

-- ni sticker untuk letak di Yassin --

-- ni coklat untuk kanak-kanak --

-- sticker yang dah letak di Yassin --

so, jangan lupa yer follow Parteesandsuch di Blog, Facebook dan Instagram ..

Blog : http://parteesandsuch.blogspot.com/

Facebook : https://www.facebook.com/Parteesandsuch

Instagram : @parteesandsuch


5 yang komen:

Mar Mansor said...

suka tang coklet comel tu

Normi Nieza said...

cantik..:)

Farah Waheda Wahid said...

comellllllahhhh...aunty nak satuu??? ha ha ha aunty tak malu ni main mintak mintak ni...

syawalsimpsons said...

cumil2 belaka

AYuNG said...

idea nih..

=)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com