Nuffnang Gadget

June 13, 2015

Jom Beli Biskut Seroja ...

--- STICKY POST UNTIL 13 JUN 2015 --
-- ENTRY BARU DI BAWAH --

Assalamualaikum....
Tempahan BISKUT SEROJA kini di buka untuk Hari Raya Aidilfiri 2015...

seperti tahun-tahun yang lepas, Alycia ada menjual Biskut Seroja yang dibuat sendiri oleh makcik Alycia...
sangat sedap dan cantik bila dimasukkan ke dalam bekas...
kat dalam kelopak seroja tu cream perisa peanut ...
boleh jugak kalau nak order buat hantaran ...

untuk tahun ni Alycia buka order awal sebelum puasa...
bolehlah merasa dulu sebelum puasa...



so, bagi sesiapa yang berminat nak order bole wasup Alycia ~ 019-6238010...
atau emel : deqya2000@yahoo.com...

Untuk tempahan sebelum puasa, order dibuka hari ini sehingga Sabtu (13 Jun 2015)...
Korang akan dapat kuih ni pada hari Isnin 15 Jun 2015...
dan pickup point adalah di area Bangi @ Putrajaya ...

Alycia tak berani nak pos biskut ni sebab takut hancur...

Jom tempah biskut seroja...
pasti di jamin sedap...


2 yang komen:

adianiez AIDA said...

sedap nyer.
cantik nyer kuih tu...
aida kat melaka :(

syawalsimpsons said...

nampak sedap tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com