Nuffnang Gadget

June 4, 2015

Tambah Susu Badan Dengan Cara Mudah...

bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi ni kadang-kadang selalu stress bila tiba-tiba susu badan jadi kurang atau sikit atau tak pekat...

Macam-macam cara dah guna, macam-macam milk booster dah cuba...
ada yang jadi, ada yang tak jadi...

masa dalam pantang haritu Alycia ada google produk untuk tambah susu badan...
dan salah satu produk yang Alycia suka adalah Mom's Breastfeeding Coklat...


dah namanya coklat, mestilah sukakan...
tapi bukan sebab coklat, tapi sebab hasilnya...

baru try 1 dan Alhamdulilah, hasilnya sangat memuaskan...

Formulasi coklat terhebat bagi membantu ibu-ibu untuk :
- Menambah kuantiti susu badan.
- Memekatkan susu badan.
- Menambah tenaga.
 - Mencantik dan melicinkan kulit. Awet Muda.
 - Mengurangkan ‘stress’.


MOM’S mengandungi bahan-bahan makanan SUNNAH yang terbukti MILK BOOSTER terhebat iaitu :
- Kurma : Menambah & Memekatkan susu ibu.
- Madu : Melancarkan pengeluaran susu ibu.
- Habbatussauda : Pencegah pelbagai penyakit.
- Pegaga :Menghaluskan kulit & awet muda

Bagi ibu-ibu yang nak cuba, boleh dapatkan dari Intagram kat bawah ni :
@littleservant_miniworld



4 yang komen:

syawalsimpsons said...

sue tak penah try lagi..tp mmg coklat meransang hormon kiter...susu pon makin banyak...dolu BF kan izz, mmg sue suke makan coklat..susu coklat..apa saja pasai coklat

Siti Rohaida Yusof said...

insya allah,klu susu badan tak cukup nanti,nak try beli ni

Nilam syapina said...

Nil cenyum je tengok cara2 ni sbb tak kahwin lg t Nil cuba jd lain ahaa

cik Anggur said...

tk pernsah try lg...nk p beli la try mkn tgk mn tau rezeki lg melimpah ruah

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com