Nuffnang Gadget

June 26, 2015

Tempahan Biskut Seroja Untuk Raya...

--- STICKY POST UNTIL 26 JUN 2015 --
-- ENTRY BARU DI BAWAH --

Assalamualaikum....
Tempahan BISKUT SEROJA kini di buka untuk Hari Raya Aidilfiri 2015...

seperti tahun-tahun yang lepas, Alycia ada menjual Biskut Seroja yang dibuat sendiri oleh makcik Alycia...
sangat sedap dan cantik bila dimasukkan ke dalam bekas...
kat dalam kelopak seroja tu cream perisa peanut ...
boleh jugak kalau nak order buat hantaran ...



so, bagi sesiapa yang berminat nak order bole wasup Alycia ~ 019-6238010...
atau emel : deqya2000@yahoo.com...

Untuk tempahan sebelum puasa, order dibuka hari ini sehingga Jumaat (26 Jun 2015)...
Korang akan dapat kuih ni pada hari minggu sebelum Raya ...
dan pickup point adalah di area  Putrajaya @ UiTM Shah Alam ...

Alycia tak berani nak pos biskut ni sebab takut hancur...

Jom tempah biskut seroja...
pasti di jamin sedap...


2 yang komen:

Athirah said...

Assalamualaikum, hye!!
Athirah jalan jalan sini sambil baca entry dan follow blog ni.
Salam mahabbah dari Athirah buat pemilik blog :)

http://duniamahabbah.blogspot.com/

Azhafizah Md Nor said...

wahh dah keluar kuih raya seroja yang cantik ni :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com