Nuffnang Gadget

July 13, 2015

Kad raya #1 Dari Azhafizah...


Alhamdulilah...
rasa nak lompat-lompat bila dapat kad raya...
yelah, sejak zaman dah berubah dengan gadjet-gadjet ni mana ada dapat kad raya macam kita kecik-kecik dulukan...
sekarang kad raya pun hantar online je by sms, wasup...

walaupun sekadar sekeping kad raya tapi sentimental value tu tetap ada kan...

ok, ni kad raya diterima daripada blogger Azhafizah.com...

memang dah lama kenal Azhafizah ni di alam maya...
serius Alycia cakap blog Azhafizah adalah blog wajib yang Alycia baca hari-hari...
banyak pengisian yang Fizah share di blognya...
lagi 1, Fizah ni banyak design untuk blog Alycia...
templete blog sekarang ni adalah design dari Azhafizah...

jom kenal-kenal dengan blogger Azhafizah...

terima kasih banyak-banyak fizah...
suka sangat-sangat ;)

5 yang komen:

Syira Lokman said...

nak backlink free ? sila tinggalkan link di page BLOG SYIRA LOKMAN :D

Farah Waheda Wahid said...

Tahniah kak Alycia, Farah pun dapat juga nih...

SalinaJohari said...

bestkan bila dapat...hehehe...salam perkenalan sis...done follow ...

adianiez AIDA said...

aida dpt jugak :)

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah dah sampai..terima kasih kak untuk persahabatan di alam maya ni..nama je dekat ye tapi lom berjumpe lagi..dan terima kasih untuk entry ni :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com