Nuffnang Gadget

July 14, 2015

Ramadan Ke-26 ~ Last Masak...

huhu tak sedar arini dah masuk Ramadan ke-27...
semalam nampaknya masak-masak terakhir sepanjang Ramadan kat rumah...
tu pun sebab nak habiskan barang-barang dalam petiais tu...
esok dah nak balik kampung dah...

gigih jugaklah kan hari-hari update menu berbuka...
walaupun ada yang cheating sikit-sikit...
harap-harapnya sikap rajin memasak ni berterusanlah sampai lepas raya nanti haha...

-- tu menu berbuka semalam --

yang Alycia masak sup bayam + fish ball dan sambal telor pecah...
yang kepak ayam, stew ayam dan kuih gulung tu en Ajip beli kat Bazaar ...


tapi memang lah...
bulan puasa ni dah banyak kali jugak masak sambal telor pecah ni...
memang win lah time-time bulan puasa ni...
makan dengan nasi panas-panas sodappp...
eh, sapa nak resepi klik SINI...

nampaknya arini semua dah excited dah sebab last kerja...
ni pun siapkan kerja sikit-sikit...
mana yang dah nak pulang ke kampung tu hati-hati yer...

selamat bercuti semua ;)


3 yang komen:

Eka Tikah said...

fav kite sambal telur hancur tu kak. makan dgn roti sedap. hehe

Azhafizah Md Nor said...

sambal telur hancur tu yang sedap kak..

wan muliani said...

Perghhh sedapnyaa menu.. Hehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com