Nuffnang Gadget

August 3, 2015

Bertemu Dengan Blogger Mialiana...

Isnin lepas Alycia ada berjumpa dengan Blogger Mialinana salah seorang blogger femes juga di Malaysia...
sebabnya kitaorang terlibat dalam mesyuarat portal di ofis Alycia...
biasanya kalau mesyuarat di Kementerian, pasti akan panggil sekali Jabatan dan Agensi di bawahnya...

lama dah sebenarnya tak jumpa Mialiana...
kalau ada meeting-meeting macam ni je baru jumpa...
selain bincang pasal kerja, kadang-kadang pasti Alycia tak lepas peluang tanya tentang blog...
dan lepas tu selfie sama-sama haha...

-- bersama Mialina dan seorang lagi member di dari jabatan --

oh ya, sekarang ni di Blog Mialiana ada anjurkan Segmen Nak URL Blog #17 taw...
sebagai salah satu segmen untuk berkenalan antara blogger tak kira yang lama atau newbie...
Alycia dah join.. jom lah sama-sama join...

dan baru baca dari Blog Hasrul Hassan tadi, Blog Mialina adalah antara blog yang tersenarai dalam 10 Blog Peribadi Ttrafik Terbaik Alexa ...
wah kagum Alycia dengan sahabat Alycia ni...

(Sumber : HasrulHassan.com)

Bagi sesiapa yang masih belum mengenali Mialiana, boleh klik url kat bawah ni ...



3 yang komen:

Normi Nieza said...

dah nor dah join segmen kak mia tu..:)

Azhafizah Md Nor said...

memang seronok jumpa rakan blogger..tahniah kak mia anyway :)

Mia Liana said...

wahhhh... touchingnya.... thanks alycia for this lovely blog post... (^_^)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com