Nuffnang Gadget

August 19, 2015

IKEA Buat Sales La...

Nampak iklan IKEA Sales ni menari-nari kat blog rasa alahai...
bilalah dapat pergi ni...
hari-hari duk bisik-bisik kat en Ajip bila nak g IKEA bila nak g IKEA hehe...

layan-layan je la iklan tu sambil cuci-cuci mata jap...
kalau ada online dah lama dah nak beli rasanya huhu...


Sarung Kusyen ni RM 4.90 - Harga Biasa : RM 19.90 ...
comei kan letak kat sofa haha...


Sarung Kusyen ni RM 5.90 - Harga Biasa : RM 19.90 ...
sesuai dah dengan tema sofa Alycia merah hitam...

Lama dah minat dengan katil macam ni...
boleh jadi katil boleh jugak jadi macam sofa lepak kat ruang tamu...
boleh adjust ...

Harga RM 259 - Harga Biasa RM 459


Alas tilam ni RM 49 jer... Harga biasa RM 99...
suka corak yang simple camni..

banyak lagi barang yang best-best...
kot korang nak cuci mata sat boleh klik kat SINI...


4 yang komen:

Farah Waheda Wahid said...

Alamak tetiba tergoda juga...

aisy haiqal said...

kan mmg best pon...masing-masing murah...klu dapat pegi kan besttttttt...

mummy_ayu said...

bestnya...lama dah tak gie ikea. dgr kata..nak buka kat cheras 1 kan?

Azhafizah Md Nor said...

ala xberkesempatan nak pergi..akak pergi ke? nak kirim..hehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com